Politika

Bemártották Orbánt, nehéz lesz ebből kikecmeregnie

Pestibulvar.hu

Bemártotta Orbánt Strache! Ő már belebukott…




 

Végre megtudtuk, miről tárgyalt Orbán annak idején Vlagyimir Putyinnal, meg nem is olyan rég Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárral.

A SAJÁT HAZÁJA ÁRULÁSÁRÓL. ARRÓL.

 

És ezt szó szerint kell érteni. Strache ugyanis alig pár órája bukott le azzal, hogy egy videofelvételen arról beszélt, hogyan kellene az orosz érdekeknek átjátszani saját hazájának médiáját, sajtószabadságát, gazdasági függetlenségét – cserébe egy kis orosz pénzügyi és politikai támogatásért.

Ismerős, ugye?




És még csak gondolkodni se kell arról, hogy az osztrák politikus honnan vette ehhez a példát, mivel nyíltan el is hangzik Strache szájából, hogy olyan médiaviszonyokat akar, mint Orbáné, akinek Pecina összevásárolt egy csomó médiát.

Az, hogy mi lesz ezek után Ausztriában, az legyen a sógorok gondja. Az, hogy ezek után ki szavaz a Putyinnal üzletelő szélsőjobbosokra, az legyen a Salvini meg Le Pen baja.

 

Az viszont már nagyon is érdekes, hogy mit szól mindehhez Orbán. Az az Orbán, aki mindössze pár napja még kedélyesen diskurálgatott Strachéval és lógó nyelvvel rohan minden moszkvai csettintésre Putyinhoz.

 

Mert hát Strache mégiscsak arról beszélt, hogy amit ő tervez, azt Orbán már megcsinálta. Arról beszélt, hogy egy Pecina nevű médiastróman felvásárolta a magyar médiát Orbánnak.

ORBÁNNAK!

Remélem, mindenki érzi ennek a kijelentésnek a súlyát. Mert ezt nem mi mondjuk, hanem Orbán osztrák szövetségese! Az a Strache, akivel nemrég tárgyalt.

A következmények pedig ismertek: Pecina bezárta a Népszabadságot, a Mediaworks-öt pedig tálcán nyújtotta át kormányközeli köröknek.

Strache azóta már lemondott, pedig ő csak tervezte azt, akinek az példájára hivatkozott.

 

Amikor erről megkérdezték, Havasi Bertalan, Orbán sajtófőnöke minderre csak annyit tudott kinyögni, hogy Strache alkancellár lemondását osztrák belügynek tartják, a magyar kormány pedig nem foglalkozik üzleti kérdésekkel.

 

A baj csak az, hogy itt nem erről van szó. Nem az osztrák helyzetről és nem üzleti ügyekről! Hanem arról, hogy Orbán korrumpálódott! És ezzel Strache mártotta be Orbánt. Leleplezte a magyar miniszterelnököt!

 

Orbánnak erre mondania kell valamit, mert hát mégiscsak összekenték egy jókora darab… hát, mondjuk úgy: váddal.

És ez ott szaglik majd rajta. Mert ez az ő ügye.




 

Orbán korrupt – Strache szavai ezt jelentik. Erre kellene mondani valamit.

 

Kíváncsian várjuk.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top