Politika

Tiborczról kérdezték, pofán röhögte a választókat Orbán – videó

Pestibulvar.hu

A hvg.hu riportere négyszer próbálkozott be Orbánnál. Hiába.




 

Templomot avattak Nagykátán, a miniszterelnök is leereszkedett alattvalói közé. A hvg.hu riportere gondolta, ha már így alakult, megkérdezi őt, hogy vajon továbbra is kizárólag üzleti kérdésnek tartja-e, hogy Tiborcz István, a veje 32.-ként debütált a leggazdagabb magyarokat tartalmazó listán.

 

Többször is be kellett próbálkoznia, vagy nem lehetett ugyanis odaférni Orbánhoz, vagy a miniszterelnök bamba vigyorgással hárította a válaszadást. A harmadik-negyedik próbálkozásnál azonban leomlott a maszk Orbánról, úgy tűnt, nem tudja leplezni kárörvendését,

LÁTVÁNYOSAN KIRÖHÖGTE A SZERENCSÉTLEN KÉRDEZŐT, MAJD ODÉBB TOLATTA CSICSKÁSAIVAL.

 

Egy ízben Havasi Bertalanék – a miniszterelnök sajtófőnöke – még a mikrofont is megpróbálták kivenni a kezéből. Amikor felháborodva elpanaszolta, hogy valaki épp megragadta a mikrofonját, Havasi mindössze annyit felelt, hogy “hát, az rossz lehetett”.




 

A videót itt megtekinthetik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top