Politika

Saját pártja tagadta meg Rogán Antalt – nem vállalják fel a szereplését

Pestibulvar.hu

Április végén indult útjára a Fidesz országjáró kampánya, melynek keretében a párt legfontosabb személyei is kiveszik a részüket és fórumokon szólalnak fel – közölte az azonnali.hu.




 

A párt a honlapján hirdette meg, hogy ki mikor és hol tart beszédet a menekültek, külföldiek, Soros György, ellenzékiek, Brüsszel, EU és igazából minden ellen, amit nem ők csinálnak. A listán majdnem minden miniszterük neve feltűnik, kivéve egy emberé.

A LAP ÉSZREVETTE, HOGY NEM HIRDETTE MEG A FIDESZ ROGÁN ANTAL KAMPÁNYÜGYI MINISZTER RÉSZVÉTELÉT EGY LAKOSSÁGI FÓRUMON.

 

Végül az óbudai Fidesz Facebook-oldalról utólag derült ki, hogy Varga Mihány pénzügyminiszterrel közösen kampányolt Rogán, akik Bús Balázs III. kerületi polgármester vendégeként érkeztek a lakossági fórumra. Korábban is előfordult már, hogy Rogánt nem tüntette fel saját pártja hasonló esemény beharangozójában.




A lap az üggyel kapcsolatban megkereste Rogánékat, hogy miért nem került fel a neve azok közé a miniszterek közé, akik lakossági fórumot tartanak, de kérdésükre nem kaptak választ.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top