Politika

Saját embere leplezte le Orbán csodafegyverét – a választást is eldöntheti, amit felfedett

Pestibulvar.hu

Alighogy kiadták az ukázt, máris lebuktatta Kubatovékat a fideszes képviselő.




 

Tegnap kapták ki központilag a Fidesz képviselői, hogy az EP-választás hajrájában hangolják össze Facebook-kampányaikat. Ezt elég sikeresen vették, sok fideszes politikus tett fel fotót közösségi média oldalára, melyen embereket hívogatnak.

 

Zsigmond Barna Pál, Újpest egyik fideszes képviselője is nekiveselkedett a feladatnak. Fel is rakott egy képet, amin éppen szorgosan telefonál. Erre még Orbán is büszke lenne – sóhajthatott Zsigmond, miközben közzétette a képet. Későn vehette észre, hogy számításába hiba csúszott:

VÉLETLENÜL UGYANIS EGY OLYAN FOTÓT PAKOLT FEL, AMIN ÉPP A HÍRES-HÍRHEDT KUBATOV LISTÁT BÖNGÉSZI TELEFONÁLÁS KÖZBEN.

 

Emlékeznek, ez az a lista, amelyen a választók adatait halássza a Fidesz, és amelyben Támogató, Elutasító és Bizonytalan oszlopokba sorolja őket.

SZINTÉN EZ AZ A LISTA, AMELY OLYKOR A LEGFONTOSABB FEGYVERE EGY-EGY VÁLASZTÁS ELDÖNTÉSÉHEZ A FIDESZNEK.

 




A Fidesz egyébként az utóbbi napokban nagyon megtolta a kampányát. A Kubatov-listák bevetésével szemlátomást biztosra akar menni, célja az lehet, hogy minél magasabbra tolja a részvételi arányt a szavazók mozgósításával. Ha sikerül neki, a bejutási küszöb megemelkedik, ekkor pedig több 5 százalék körüli párt is veszélybe kerülhet – ahogyan a rájuk leadott voksok pedig feleslegessé válhatnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top