Politika

“Fantom szavazókat” vet be a Fidesz, mert már elvesztette a többségét idehaza

MTI Fotó: Illyés Tibor

Az MTI szerint több mint 115 ezer olyan magyar állampolgár regisztrálta magát a május 26-i EP parlamenti választásra,




AKIK SEM MAGYARORSZÁGI, SEM MÁS UNIÓS TAGORSZÁGBAN LAKCÍMMEL SEM RENDELKEZNEK.

 

Mi a macska farka? Kérdezheti bárki joggal, aki belegondol abba, hogy olyanok dönthetnek Európa, benne Magyarország sorsáról, akik semmiféle következményét nem viselik a döntésüknek! Nem más ez, mint a

TÖRVÉNYESÍTETT VÁLASZTÁSI CSALÁS

újabb esete. Csak úgy mint a levélben szavazó határontúliak, vagy mint a bevallottan elhunytakat is tartalmazó regisztrációs listák, akiknek a nevében leadhatóak a szavazatok, vagy a soha senki által nem ellenőrizhető aláírások az ajánlási rendszerben.




Ez a Fidesz módszere. Mivel itthon már régen elvesztette a többségét, azzokkal a határontúli szavazatokkal pótolja a hiányzó többséget, akik semmilyen formában nem szembesülnek az Orbán-kormány itthoni pusztításával. Cserébe viszont néha kapnak egy stadion, vagy templomfelújítást. Mintha itthon kolbászból lenne a kerítés.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top