Politika

Totális a rettegés a Fideszben, teljesen kikelt magából Orbán szóvivője

Pestibulvar.hu

Minősíthetetlen stílust engedett meg magának Kovács Zoltán.




 

Ismét megszólalt Twitteren a kormány nemzetközi szóvivője. Kovács ezúttal a Washington Post egy szerzőjének írásán akadt ki, melyben Richard Cohen Orbán és Trump találkozóját elemzi.

 

Az amerikai újságíró nem túl finom véleményében azt írja, hogy Magyarország “már maga mögött hagyta a legszebb napjait” (jelenleg sajnos nehéz lenne vitatkozni ezzel), az 1956-os dicső kiállására “a jelenlegi, történelmileg vak generáció” már nem is emlékszik. Végig sorolja, hogy Orbán hogyan építette le Magyarországon a jogállamot, majd megmagyarázza, hogy Trumpnak miért nem szabadott volna fogadnia őt a Fehér Házban.

Erre kezdte el Kovács Zoltán, hogy Cohen véleménye csak újabb bizonyítéka a „keleti parti liberális elit döbbenetes tudatlanságának és arroganciájának”.

„AZT ÍRJA MAGYARORSZÁGRÓL, HOGY A LEGJOBB NAPJAIT MÁR MAGA MÖGÖTT HAGYTA. TÖBB MINT 10 MILLIÓ MAGYAR, AKI MINDEN NAP BEBIZONYÍTJA AZ ELLENKEZŐJÉT ÜZENI NEKI: MENJ A FRANCBA!

– írta Kovács, sokadszorra is alkalmazva a vérlázító retorikát, mellyel mindannyiunk nevében beszél.




 

Vasárnap szerencsére azonban végre lesz arra lehetőségünk, hogy egyszer és mindenkorra kifejezzük a szavazófülkékben: a miénkben ugyan nem!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top