Politika

Bűnözőket telepített be a Fidesz és a mi adónkból még fizet is nekik!

Forrás: Rogán Antal - Facebook

Most már tényleg csak az szavazzon a Fideszre, aki kifejezetten szereti, ha hülyének nézik.




 

Mert mostanra kiderült: titokban éppen Orbánék gerjesztik a bevándorlást, hogy aztán a nyilvánosság előtt a nemzetvédelmező párt szerepében léphessenek fel!

 

Nincs három éve, hogy

A FIDESZ-KORMÁNY FIZETETT HIRDETÉSBEN CSÁBÍTOTTA AZ AFRIKAIAKAT, HOGY TELEPEDJENEK LE MAGYARORSZÁGON.

 

Az AfrikaNews magazinban feladott felhívásban Orbánék szó szerint ezt írták: “Szerezzen állandó lakhelyet önnek és családjának az Európai Unióban!” Aki ezt nem hiszi, kattintson ide a bizonyítékért!




 

Most pedig azzal bukott le a Fidesz, hogy a statisztikák szerint egyik EU-s tagállamba sem olyan könnyű betelepülni, mint Magyarországra. Arányaiban több bevándorló érkezett hozzánk az elmúlt években, mint amennyi embernek Németország 2015-ben menedéket adott!

 

A fideszes szavazók erre persze azt mondják, hogy a betelepülők többsége letelepedési kötvénnyel jön, vagyis nem migráns, hanem „befektető”.

Ez az azonban egyszerűen nem igaz!

 

Először is sokan nem tudják, hogy a letelepedési kötvény valójában hitel. Hitel a magyar államnak. Jön a külföldi, kifizeti és cserébe a családjával együtt korlátlan idejű letelepedési engedélyt kap Magyarországon – viszont az általa befizetett százmilliókat 5 évvel később kamatostól vissza kell neki fizetnünk! Igen, mi magyar polgárok fizetjük ezt vissza, hisz a kamatot a mi adónkból adják oda Orbánék a betelepült külföldieknek!

Akik persze az 5 év leteltével is családostól itt maradhatnak.

 

Hogy ez kinek jó biznisz? Nos, azoknak a fideszes offshore cégeknek biztosan, akik a kötvények forgalma után milliárdos jutalékot zsebeltek be. A magyar embereknek azonban ebből semmi hasznuk sincs. A magyar polgár csak fizet és a pénzéért cserébe még hülyének is nézik, hisz a kormány arra használja fel az adóját, hogy bevándorlókat hozzon ide és még plusz pénzt is adjon nekik.

 

És akkor ez még nem minden. Van itt még egy nagyon súlyos körülmény.

ORBÁNÉK SOK BŰNÖZŐT IS BEENGEDTEK AZ ORSZÁGBA!

 

Ez egyébként logikus is, hiszen ki az, aki 300 ezer eurót, vagyis akkori árfolyamon nagyjából 100 millió forintot hajlandó fizetni azért, hogy letelepülhessen és szabadon mozoghasson az Európai Unióban? A tisztességes üzletembereket Európában eddig is tárt karokkal fogadták… Ez a lehetőség inkább az alvilági figuráknak jelentett páratlan esélyt, hogy szabadon „dolgozhassanak” az EU-ban. A Fidesztől pedig ezt meg is kapták. Néhány konkrét eset ki is derült. A Fidesz révén például egy olyan szír állampolgár, Salmo Bazkka is betelepült, aki egy nemzetközi, pénzmosással foglalkozó bűnszervezet tagja. Egy másik veszélyes bűnöző, a szintén szír állampolgár  Atiya Khoury az Egyesült Államok szankciós listáján szerepel. Őt szintén beengedte a Fidesz.

Szóval miközben Orbánék tele szájjal ordítanak, hogy meg kell állítani a bevándorlást, éppen A Fidesz árasztotta el külföldi bűnözőkkel az országot – azokért a milliárdokért cserébe, amit zsebre tettek.




 

Tőlünk, magyar emberektől pedig még pénzt is szednek ezért, hogy fizessük a kötvények kamatát a bevándorlóknak, és a Fidesz még azt is elvárja, hogy ezek után a magyar emberek rá szavazzanak.

 

Hát ezért nagy igazság az, hogy csak az voksoljon a Fideszre, aki kifejezetten szereti, ha hülyének nézik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top