Politika

Elszólta magát Gulyás, óriási bajba keverte Orbánt – mégis vannak titkos felvételek?

Pestibulvar.hu

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Mandinernek adott egy katasztrófális interjút.




 

A szokásos panelek mellett a Strache-ügyről is kikérték Gulyás Gergely véleményét. Arra a kérdésre, hogy nem fél-e a magyar kormány attól, hogy megtörténhet velük ugyanaz, ami Strachéval, azt felelte, hogy

“REMÉLI, HOGY KÖZÖTTÜK NINCSENEK VEZETŐ POZÍCIÓBAN OLYANOK, AKIK HASONLÓ ÓVATLANSÁGOT KÖVETNÉNEK EL”.

 




Jól olvasták, a miniszter még arra sem volt képes, hogy letagadja, hogy a magyar kormányról készülhettek volna ilyen felvételek. Csupán odáig jutott, hogy óvatlanságnak nevezze, ha esetleg készültek volna.

GULYÁS LÉNYEGÉBEN BEISMERTE, HOGY LENNE MIRŐL FELVÉTELT KÉSZÍTENI, CSAK ABBAN FEJEZTE KI KÉTELKEDÉSÉT, HOGY A KORMÁNYBÓL BÁRKI OLYAN ÓVATLAN LETT VOLNA, HOGY HAGYTA VOLNA MAGÁT CSŐBE HÚZNI.

 

De később is volt egy rendkívül árulkodó mondata Gulyásnak. Úgy fogalmazott: ami elhangzik a felvételen, az pont az ellenkezője a politikájuknak, mert ők a nemzeti szuverenitásuk fontos elemének tekintik, ha a sajtó “nemzeti” tulajdonban van. Szerinte a külföldi beavatkozás mértékét úgy lehet csökkenteni, ha az adott ország kormánya kiszorítja a külföldi tulajdonú sajtót az országból.

 

Azt hagyjuk is, hogy Gulyásnak ismét sikerült a kormánypárti médiát a teljes politikai nemzettel azonosítania – hiszen azt állítja, hogy csak az lehet nemzeti, amit ők tulajdonolnak -, amellett viszont már nehezen tudunk elmenni, hogy kijelentésével lényegében beismerte, hogy nem azért nem kerülhet ki róluk ilyen felvétel, mert ők nem árusítanák ki az országot,

HANEM AZÉRT NEM, MERT A TELJES MÉDIÁT LEURALTÁK, EZÉRT ŐK DÖNTHETNEK ARRÓL, HOGY MI JELENIK MEG ÉS MI NEM.

 

Azzal tehát, hogy képtelen kategorikusan cáfolni, hogy ilyen felvételeket készíthetnek a kormányról vagy a miniszterelnökről, azt üzeni, könnyen elképzelhető (ha nem egyenesen valószínű), hogy mégiscsak vannak ilyen felvételek.




 

De van egy még rosszabb lehetőség is, amibe bele sem merünk gondolni. Mi van akkor, ha a miniszterelnök már konkrétan tud arról, hogy készültek róla ilyen felvételek, de nem tud tenni ellenük semmit, mert zsarolják vele? Ha ez így van, akkor van igazán nagy bajban Magyarország.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top