Politika

Bukással ér fel Orbán győzelme – a legfontosabb helyeken veszített

Pestibulvar.hu

Senkinek nem volt kétsége, hogy a Fidesz megnyeri itthon az EP választást, az is világos volt, hogy jókora előnnyel fogja ezt megtenni. Mégsem lehet felhőtlen az öröm a Fidesz központban, mert egy sor lényeges települést elbuktak.
TOTÁLISAN ELVESZTETTÉK BUDAPESTET.

 

Míg az öt évvel ezelőtti EP választáson 43,75 százalékot, addig most csak 42,17 százalékot szerzett meg a fővárosban a kormányzópárt. Ennél is fontosabb, hogy tulajdonképpen a

DK-MSZP-MOMENTUM ÖSSZEFOGÁSNAK STABIL TÖBBSÉGE VAN

a fővárosban, és valószínűleg a végleg összeomló LMP és a fővárosban teljesen eljelentéktelenedő Jobbik sem tud már ebbe belekavarni. Esetleg Puzsér még ordítozik egy párszor, de a helyzeten nem változtat,

BUDAPESTET ŐSSZEL MEG FOGJA NYERNI AZ ELLENZÉK,

ha most az ünneplés után, higgadtan és mértéktartóan elemzik a helyzetet, értékelik a szövetségben résztvevők erősségeit és gyengeségeit, kidolgozzák a megfelelő stratégiát, és nem az átalakult erőviszonyok szerinti izmozással lesznek elfoglalva.

 
Hasonló a helyzet a megyei jogú városok között is, hiszen a 23 városból csak hétben sikerült 50 százalék fölé tornáznia magát, míg tizenhatban nem tudott abszolút többséget szereznie. Ezeken a helyeken, egy teljes ellenzéki összefogás bizony megszorongathatja, sok városban pedig le is győzheti a Fideszt. Erre a legnagyobb esély a következő helyeken van (zárójelben a Fidesz által elért eredmény):

 • Dunaújváros (40,55%)
 • Szeged (40,8%)
 • Pécs (42,75%)
 • Szolnok (43,5%)
 • Tatabánya (43,6%)
 • Miskolc (45,8%)

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
1 Comment

1 Comment

 1. Péró Ferencné Burkus Mária

  2019-05-30 at 05:37

  Hibátlanul megcsinálták az IQ tesztet. Az jött ki ; 143IQ-m

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top