Politika

Ismét a legendás, honvédségi “nem kormánygéppel” repült Brüsszelbe Orbán, és nem is csinált belőle titkot

168ora.hu

Ahhoz képest, hogy az Origo arról számolt be kedd reggel, hogy „Orbán Viktor Brüsszelben már az Európai Bizottság új vezetőjéről tárgyal”, a miniszterelnök Facebook-oldalán csak kora délután jelent meg egy fotó, miszerint Brüsszelbe tart repülővel.
 

Az is kimaradt az írásból, hogy bár Brüsszelben Orbán a miniszterelnökök tanácsának esti ülésére hivatalos, ott könnyen lehet, hogy kész helyzet elé lesz állítva, ugyanis az Európai Néppárt a Fidesz felfüggesztése miatt nélküle tárgyalt arról, hogyan érdemes alkut kötni az Európai Bizottság elnökének személyéről a többi EP-frakcióval. A Néppárt az előzetes várakozások szerint kitart csúcsjelöltje, Manfred Weber mellett.

 

Az Orbán oldalán szereplő fotón egyébként ismét leplezetlenül mutatják azt a honvédségi utasszállítót kisgépet, amit hivatalosan nem kormánygépnek vásárolt a magyar állam, mégis rendre a magyar miniszterelnök használja.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top