Politika

Lázár János bekattant, ez a luxusberuházás már neki is sok volt

Pestibulvar.hu

A mai nap közölte a Népszava az uniós közbeszerzési értesítő alapján, hogy a Lázár János felügyelete alatt álló Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság menedzsmentje 800 millió forintos keretösszegben írt ki pályázatot a jövőbeni fejlesztések terveire – közölte a 444.hu.




 

Az elképzelések alapján, melyre kiírták az irreálisan magas fejlesztési tervet, a Ménesbirtokon wellness, fitness, konferenciaközpont, több sportpálya, golfpálya, VIP-páholyos lovarda és egy 90 szobás szálloda is épülhetett volna.

 

Miután napvilágra került, hogy csak a tervezésre közel 1 milliárd forintot szánnak, Lázár János elhatárolódott az ügytől, és kijelentette, a menedzsment az ő tudta nélkül hozta meg a döntést.

“A MÉNESBIRTOK MENEDZSMENTJÉNÉL ELGURULT A GYÓGYSZER. TELJESEN ELVESZTETTÉK A REALITÁSÉRZÉKÜKET”

– közölte a Ménesbirtokot felügyelő politikus.

 

Lázár szerint a menedzsmentnek nem is lett volna joga nélküle ilyen döntést hozni. A fideszes politikus valószínűleg belátta, hogy az ilyen luxusberuházások ellenszenvet váltanak ki az emberekből, ezért még ha a közbeszerzés kiírásában nem is vett részt, azonnali hatállyal visszavonja azt, és felmentéseket kezdeményez a menedzsmentben, akik csak a NER trendjeit követve úgy gondolhatták, hogy bármit megtehetnek.




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top