Politika

Puzsér Róbert olyat mondott, amivel végleg leírta magát

Fotó: hirek.ma

Puzsér Róbert Márki-Zay Péterrel cserélt eszmét a vasárnapi választásról és a hazai közállapotokról Hódmezővásárhelyen. Nem is volt hiábavaló a beszélgetés, mert sok új dolgot megtudtunk, olyanokat is, amiről eddig halvány fogalmunk sem volt. Például, hogy




NEM ÉRDEMELTÉK MEG PUZSÉR RÓBERTET

az ő általa támogatott LMP és Jobbik. Aha. Szóval akkor nem a pártok támogatták őt, akkor ezt már tudjuk. Az indoklás azonban nagyon súlyos dolgokat állít:  részei voltak annak a gyáva, megalkuvó politizálásnak, ami a teljes ellenzéket jellemzi, rendszerkritikusnak tűntek, de amikor megismerte belső állapotukat, rájött, hogy lesüllyedtek a mélyen rohadt hazai közélet szintjére.

 

Minderre persze az EP választás estéjén jött rá, addig fel sem merült benne. Van ahol ezt gerinctelenségnek nevezik mindenféle kertelés nélkül. Mindenesetre, Puzsér jobban járt volna,

HA HÍG TRÁGYALÉT VESZ A SZÁJÁBA, AZZAL ÖBLÖGET, MAJD RÁKÖPI EGYKORI TÁMOGATÓIRA.

 

Azzal talán nem égette volna le ennyire magát. Egy biztos. Nemcsak az LMP, nemcsak a Jobbik, de mi sem érdemeljük meg Puzsért. Annyi bűnünk nincs.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top