Politika

Döbbenetes indokkal hagyja ki Ferenc pápa látogatását Orbán

Nem vesz részt a kormányfő a csíksomlyói szentmisén.   Áder János köztársasági elnök ellenben ott lesz, a kormányt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes fogja képviselni – ezt Havasi Bertalan, a miniszterelnök szóvivője erősítette meg az Origónak.   A pápa május 31. és június 2. között látogat Romániába, június elsején a csíksomlyói hegynyeregben fogja bemutatni szentmiséjét. Bár hivatalos […]

Pestibulvar.hu

Nem vesz részt a kormányfő a csíksomlyói szentmisén.




 

Áder János köztársasági elnök ellenben ott lesz, a kormányt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes fogja képviselni – ezt Havasi Bertalan, a miniszterelnök szóvivője erősítette meg az Origónak.

 

A pápa május 31. és június 2. között látogat Romániába, június elsején a csíksomlyói hegynyeregben fogja bemutatni szentmiséjét. Bár hivatalos indokot nem adtak Orbán távolmaradására,

június elsején Madridban tartják a Tottenham-Liverpool BL-döntőt is.

 

Nagy focirajongó lévén könnyen lehet, hogy vagy arra megy, vagy szimplán csak nem akarja kihagyni a tévé előtti meccsnézését. A kormányfő több BL-döntőt is élőben követett az utóbbi években, nem lenne meglepő, ha ezt is nézné.




 

Persze nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, Orbánnak a foci fontosabb lehet, mint a kereszténység, elvégre arról az emberről beszélünk, aki karrierjét még harcos ateistaként kezdte, és aki jelenlegi KDNP-s kebelbarátainak egykor csak annyit mondott a parlamentben, amikor felszólalni kívántak, hogy “térdre, csuhások, imához”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top