Politika

Németh Szilárd rémisztgeti a népet – Újabb támadásra számít?

Fotó: Tóth Gergő / pestibulvar.hu

Németh Szilárd honvédelmi államtitkár szombati sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy szombat reggeltől megerősítik Magyarország déli határát és ezer honvéd segédkezik majd a védelemben – közölte a 444.hu.




AZ ÁLLAMTITKÁR NYILATKOZATÁBAN “A BALKÁNON JELENTŐSEN MEGNÖVEKEDETT MIGRÁCIÓS NYOMÁSSAL” INDOKOLTA AZ INTÉZKEDÉST.

 

A rendőrség hivatalos statisztikája azonban nem támasztja alá mindazt, amit Németh állít. A heti bontásban feltüntetett statisztika alapján, ami az illegális migrációt mutatja kiderül, hogy az év eleje óta nagyjából azonos mértékű a mozgolódás a déli határszakaszon.

 




Az elmúlt héten épp csak meghaladta a háromszáz főt a határon feltartóztatott és Szerbiába visszatoloncolt, határátlépésben megakadályozott és elfogott menekülők száma, tehát az intézkedésre nem ad alapot a hivatalos statisztika, azonban beleillik abba a kialakított világba, melyet a kormány diktál.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top