Politika

Még sem ért mindenhez – hatalmasat bukott Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc, az Echo TV tulajdonosa

Mészáros Lőrinc 10 év alatt lett a semmiből az ország leggazdagabb embere, minden amihez nyúlt arannyá változott, ám ezt az aranyat nem a tehetsége, hanem az állami támogatások és megrendelések csurgatták rá a cégeire.
 

Van egy cég a Mészáros birodalomban, ami nem kapott sem állami támogatás, sem állami megrendelést, nem is jutott máshova, csak a

CSŐD SZÉLÉRE.

 

A már az indulásakor is botrányt kavart (nagyon nagy volt a valószínűsége, hogy mind a név, mind a logo lopott ötlet volt) 2Rule sportszermárkát gyártó és forgalmazó cég 2018-ban 168,8 millió forintos forgalom mellett

129,7 MILLIÓS MÍNUSZBAN ZÁRT.

 

A cég nem csak pénzügyileg akadozik, de például tavaly decemberben kiderült, hogy Mészáros Lőrincék nem tudnak olyan mennyiségben és olyan ütemezésben szállítani 2Rule-mezeket, amekkorára a megrendelő Pécsi Mecsek FC-nek szüksége lett volna, ezért a klub váltott, és az utánpótláscsapatait januártól az olasz Macron sportszergyártó öltözteti.

 
E mellett a márkaboltot sem sikerült még mindig megnyitni, de sem honlap sem webshop nem üzemel a cég mellett. Az árakról pedig csak onnan lehet fogalmunk, hogy a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia webshopjában megtalálhatók a mezek, de igen brutális áron, amivel valószínűleg teljesen versenyképtelen a piacon.

 

Önmagában ez a történet nem lenne valami érdekes, de egy valamire nagyon is rávilágít: a NER-ben mesterségesen felfuttatott cégek önmagukban, állami háttér nélkül, túlárazott ajánlatok nélkü, teljesen életképtelenek a piacon.

 

Nagy valószínűséggel ez nem csak a 2Rule márka esetében van így.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top