Politika

Szemen köpte a pápát – elképesztő, mire vetemedett Orbán

Pestibulvar.hu

Persze a “migránspápa” bizonyára ennyit is érdemel…




 

Tegnap szentmisét tartott Csíksomlyón Ferenc pápa. Nem mindennapi esemény, hogy egy pápa a szomszédba látogasson. Feltételeznénk, hogy az év 365 napján a magát a kereszténység megmentőjeként beállítani kívánó kormánynak ez még kiemeltebben fontos eseménynek számít. Ezért is annál nagyobb a pofáraesésünk, hogy egy fotóból kiderült:

ORBÁN VIKTOR AZ ELŐZETES HÍREKNEK MEGFELELŐEN VÉGÜL TÉNYLEG EGY BL-DÖNTŐ MIATT HAGYTA KI A PÁPA MISÉJÉT.

Orbán Viktor a BL-döntőn 2019. június 1-én, forrás: 444

Micsoda keresztényi hozzáállás! Fontosabb egy focidöntő Európa főkeresztényének, mint az egyik legszakrálisabb keresztény esemény a kontinensen, ráadásul a komoly székely/magyar kötődéssel rendelkező Csíksomlyón. Orbánnak ismét sikerült bizonyítania, hogy

NEM TÖBB EGY SZOTYIKÖPKÖDŐ TOLVAJNÁL, EGY ERKÖLCSTELEN HATALOMTECHNIKUSNÁL.

 




Egy igazi kereszténydemokrata kormányfő, egy nemzet államférfija sosem hagyná ki a lehetőséget, hogy egy ilyen eseményen a népét képviselje, ő most mégis lepasszolta azt Semjén Zsoltnak.

 

Persze talán jobb is, hogy nem volt ott, és nem égette jelenlétével a pápa szentmiséjét. Furcsa látványt nyújtott volna Európa legnagyobb hazug gazembere a buggyos gatyájában egy ilyen krisztusi eseményen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top