Politika

Orbán szülinapja miatt tűzijátékozhattak a Várban – porig alázták a gyászoló dél-koreaiakat

Pestibulvar.hu

Homonnay Gergely felháborodott posztban számolt be az esetről.




 

A fél város láthatta péntek este, hogy valaki/valakik hosszú perceken keresztül tűzijátékot lőnek fel a Budai Várnegyedből, a Karmelita Kolostor környékéről. Bár az ilyen petárdázgatások relatíve gyakoriak a főváros életében, jelen esetben nehéz nem arra gondolni, hogy

ORBÁN VIKTOR 56. SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL LŐTTÉK FEL ŐKET,

hogy így köszöntsék a kormányfőt. Orbán maga is megosztott egy szülinapi képet napközben, melyen unokája társaságában pózol a Kolostor balkonjáról, háttérben a dunai tájképpel, a Parlamenttel és a Margit híddal.

 




Alap esetben még ha így is történt, nem lenne különösebb problémánk azzal, hogy ily módon köszöntik őt (bár mi kicsit soknak találjuk, hogy bármilyen közszolgát körülrajongjanak), az azonban eléggé ízléstelenné teszi a helyzetet, hogy

MIKÖZBEN EGYESEK NAGYBAN ÜNNEPELGETNEK, MÁSOK KÖRMÜK SZAKADTÁIG AZON DOLGOZNAK, HOGY MEGTALÁLJÁK A NÉHÁNY NAPJA DUNÁBA VESZŐ ÁLDOZATOK HOLTTESTÉT.

 

Miközben a hírek szerint a balfácán magyar vízimentésnek köszönhetően a dél-koreai külügyminisztert – aki nemrég az országba látogatott, miután többségében nemzettársai vesztek oda a szerencsétlenségben – még sosem látták ilyen dühösnek, és miközben emberek százai tódultak a Margit híd tövéhez, hogy leróják kegyeletüket az áldozatok előtt, a gyászolóknak azzal kellett szembesülniük, hogy

VALAKIK HANGOSAN PETÁRDÁT ÉS TŰZIJÁTÉKOT ROBBANTGATNAK A BUDAI VÁRBÓL, FELTEHETŐEN AZÉRT, HOGY JÓ PONTOKAT SZEREZZENEK AZ IDŐSÖDŐ MINISZTERELNÖKNÉL.

 

Vagy ahogy Homonnay Gergely író kifejezte Facebook-posztjában: ugye nem Orbán szülinapját ünneplik egyesek, miközben a Dunában épp holttesteket sodor a víz?




 

Ha így volt, mélységesen szégyellje el magát mindenki, aki ebben részt vett. Hányinger.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top