Politika

Teljesen kiakasztották Szijjártóék a dél-koreai külügyminisztert – még sosem látták ennyire dühösnek

Pestibulvar.hu

Egy Dél-Koreában élő magyar publicista mesélte el az ATV-nek, hogy mit tapasztalt a helyi médiában.




“EGYRE TÜRELMETLENEBBEK A DÉL-KOREAIAK A MAGYAR HATÓSÁGOKKAL SZEMBEN, HOGY SEMMILYEN EREDMÉNYT NEM TUDNAK FELMUTATNI”

– ezt nyilatkozta Eugenia S. Lee azzal kapcsolatban, hogy továbbra sem találják a szerdai hajókatasztrófa eltűntjeit a mentők. Lee szerint alapvető kulturális különbségek is vannak a két ország között, a dél-koreaiaknak fontos, hogy azonnali eredményeket tudjanak felmutatni.

 

Azt is kifogásolták, hogy a magyarok nem biztosítják az elégséges feltételeket a mentéshez, a Budapestre érkezett 47 fős mentőcsapat “különleges körülmények” között kénytelen végezni a munkáját. A helyi médiában Lee szerint Magyarországot emiatt

EGY NEHÉZ ANYAGI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLŐ KELET-EURÓPAI ORSZÁGNAK MUTATJÁK BE.

 

A kint élő publicista azt is elmondta, hogy még akkor sem látta ennyire dühösnek a hazánkba látogató dél-koreai külügyminisztert, amikor Donald Trump amerikai elnök nem járt sikerrel Észak-Koreával vietnámi találkozója során.

“RENDKÍVÜLI MÓDON DÜHÖS ÉS FRUSZTRÁLT, CSALÓDOTT”

a külügyminiszter asszony, miután Szijjártóék és Pintérék bénázása miatt az áldozatok rokonainak még arra sincs lehetőségük, hogy eltemessék a halottaikat – mondta. Erre szerinte ugyanis a távol-keleti kultúrában csak akkor van lehetőség, ha valamilyen maradványt megtaláltak.




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top