Politika

Kövér Lászlóból előbújt az MSZMP káder, és újra rothadni kezdett a nyugat

Pestibulvar.hu

Vasárnap tartott beszédet a székelyföldi Csíkzsögödön, a Szentháromság Plébániatemplom keresztúti bronzdomborműveit megáldó szentmise után Kövér László, az Országgyűlés elnöke – közölte a hirado.hu. A homofób kijelentéseiről ismert Kövér, most beszédében olyanokat mondott, mint például:
A NYUGATI VILÁGOT A HALÁL KULTÚRÁJA FENYEGETI, AMELY ANYAGI ÉRDEKEKTŐL VEZETTETVE SZÉT AKAR VERNI MINDEN LELKI KÖZÖSSÉGET.

 

Kihangsúlyozta, hogy Szent II. János Pál pápa a romboló nihilizmust nevezte a halál kultúrájának, ami anyagi érdekektől vezérelve szét akarja verni a lelki közösségeket, tehát a családjainkat, a hitbéli gyülekezeteinket és még a nemzetet is.

Kövér végül annyira beleélte magát beszédébe, hogy kijelentette:

“A HALÁL KULTÚRÁJA A SZABADSÁG NEVÉBEN A REND ELLEN FORDUL, A JOG NEVÉBEN A DEMOKRÁCIA LÉTÉRE TÖR”.

 

Kifejtette, hogy ennek “célja a természetes közösségek felmorzsolása olyan, a nemi, családi, vallási és nemzeti önazonosságukból kiforgatott, fogyasztói lényekké silányított egyénekre, akik értéktudatuk elveszítése miatt már képtelenek érdekeik felismerésére, képtelenek az önvédelemre, és ezért biztosabban alávethetők, uralhatók és kifoszthatók”.

“MINDEZ ELLEN AZ EURÓPAI EMBEREKNEK CSAK A KERESZTÉNY HITE, A GYERMEKÁLDÁST VÁLLALÓ CSALÁDI SZERETETKÖZÖSSÉGE ÉS AZ ÉRTÉKEIBEN ÖNTUDATOS NEMZETI KÖZÖSSÉGE NYÚJTHAT VÉDELMET”

– hívta fel az emberek figyelmét a házelnök azok után, hogy még Orbán Viktor is inkább a BL-döntőt választotta a pápa csíksomlyói miséje helyett.
 

Az Országgyűlés elnöke szerint a zsögödi keresztút egy európai emlékeztető arra, hogy hit, hűség és áldozat nélkül senki számára nincs sem megmaradás, sem feltámadás.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top