Politika

Most már szinte biztos: Orbán kirúgja Káslert

Fotó: Népszava/ Szalmás Péter

Mint azt korábbi cikkünkben megírtuk, valószínűleg a mai kormányülésen fognak dönteni az Emberi Erőforrások minisztérium szervezeti és személyi változásairól.
 

Valószínűsíthető, hogy a csúcsminisztériumból kiszervezik, és újra önállóvá teszik az egészségügyi tárcát, amit nagy valószínűséggel nem Kásler Miklós fog vezetni. Az egészségügyi politikára rálátók szerint Kásler menesztése már tavaly nyár óta érik, fideszes országgyűlési képviselők meg is fogalmazták, hogy Kásler már “vághatja a centit.”

 

Az Mfor.hu most a következő év költségvetésében azt fedezte fel, hogy Közép- és Kelet-európai Onkológiai Akadémia Alapítványt hoz létre a kormány, egy jövő évi 500 milliós támogatással. Véleményünk szerint az egyébként onkológus

KÁSLER MIKLÓSNAK EZ AZ ALAPÍTVÁNY LESZ VÍGASZDÍJA,

amiért kirúgja Orbán. Ez teljesen beleillik a képbe és a Fidesz módszerekbe, Orbán általában úgy rúgja ki az embereit, hogy azt mások kinevezésnek vennék.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top