Belföld

Juhász Péter végrehajtást kér a Fidesz ellen

A Fidesz öt évvel ezelőtt azt állította, hogy Juhász Péter bedrogozva rongálta meg Rogán Antal plakátjait, amiért Juhász akkor beperelte a pártot. A Fidesz másodfokon is elbukta a pert, azonban azóta sem utalták át azt a 200 ezer forintot, aminek megfizetésére kötelezte őket a bíróság – közölte Juhász Péter csütörtöki Facebook-posztjában.

 




 

A Fidesz letagadta a bíróságon, hogy ők küldték el a közleményt az MTI-nek, a párt ugyanis azt mondta,  hogy az magától adta ki a nevükben. A pert egyébként az MTI is elbukta, de Juhász szerint ők lehozták a helyreigazítást és kifizették a bíróság által megítélt összeget.

A Fideszt végül így csak azért marasztalták el, mert honlapján közzétette a közleményből készült MTI-hírt, és megállapították, hogy 200.000.- forint sérelemdíjat kell fizetnie számomra. Ezt nem tették meg azóta sem, ezért végrehajtást kérek ellenük

– közölte Juhász.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top