Politika

Nyakon csípték Orbánt – a Fidesz tagságába kerülhet a kormányfő új botránya

Pestibulvar.hu

Ezt a botrányos választ, amit a külügy adott a 444 kérdéseire, nem fogják eltűrni a Néppártban.
 

Felkavarta az állóvizet a hosszú hétvégén, hogy közvetlenül a 444 székhelyének szomszédságában szúrta kia portál szerkesztősége azt a Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnököt, akit nagy valószínűséggel magyar diplomaták segítettek Magyarországra menekülni a macedón hatóságok elől, miután a politikust jogerősen két év letöltendő börtönbüntetésre ítélték korrupció miatt.

 

Gruevszkit ráadásul nem egyedül, hanem a külügyminisztérium egy helyettes államtitkárának a társaságában találták meg,

AKIK EGY OLYAN LAKÁSBAN BONYOLÍTOTTÁK LE KÖZÖS TALÁLKÁJUKAT, MELYET EGY LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYES KÍNAI TULAJDONOL.

 

A maffiafilmre emlékeztető történet egyetlen vicces eleme, hogy Orbánék szemlátomást még maffiózónak is bénák – akkora amatőrök ugyanis, hogy a titkolandó találkát képesek voltak leszervezni az ország utolsó megmaradt szabad szerkesztőségei egyikének szomszédságába. Miután Gruevszkiből a helyszínen nem sikerült kiszedni, hogy miért találkozott Joó István államtitkárral, a 444 feltett néhány kérdést a külügyminisztériumnak, hátha ők tudnak bővebb magyarázattal szolgálni a történtekre.

 

Csodával határos módon rövid időn belül válaszoltak is a kérdéseikre, és még elképesztőbb módon ezúttal lespórolták belőle a sorosozást. Persze azért nem hazudtolták meg magukat, annyit írtak ugyanis, idézzük:

„SEMMI KÜLÖNÖS NINCS ABBAN, HOGY A KÜLÜGYMINISZTÉRIUM KAPCSOLATBAN VAN EGY HAZÁNKBAN TARTÓZKODÓ SZEMÉLLYEL, AKI SOKÁIG SAJÁT HAZÁJA MINISZTERELNÖKE VOLT.”

 
Hogy miért pont a 444 szerkesztőségénél ejtették meg Gruevszkiék a találkozót, szimpla hanyag ostobaságból vagy valami más ok miatt, az egyelőre nem derült ki, de a szálak könnyen lehet, hogy összeérnek, néhány hónapja a 444 ugyanis Orbánt is kiszúrta a szerkesztősége mellett, amint épp ott állt meg konvojával a ház előtt.

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top