Politika

Tégláról téglára omlik össze a rendszer, egyre több helyen félhetnek a Fideszesek

Pestibulvar.hu

Sikeres volt az ellenzéki pártok egyezkedése, így Dunakeszi lesz a 14-dik olyan település, ahol közös jelölttel indulnak az összefogás jegyében az ellenzéki pártok a Fidesz jelöltjével szemben az őszi polgármester-választáson – közölte az atv.hu.

 




 

 

A sajtótájékoztatón az MSZP, az LMP, a DK, a Momentum, a Jobbik és a Mindenki Magyarországa Mozgalom közös jelöltje Gerner Péter elmondta, hogy a megállapodás több hónapos egyeztető tárgyalások eredményeként született meg, ahol

SIKERÜLT A VÁROS ÉRDEKEIT SZEM ELŐTT TARTVA, AZ ELLENTÉTES POLITIKAI NÉZETEKET HÁTTÉRBE SZORÍTANIUK, ÍGY KÖZÖSEN SIKERÜLHET LEGYŐZNIÜK A FIDESZT.

 

A DK helyi elnöke, Rónai Sándor szerint, a helyiek többsége változást szeretne:

“Mi arra törekszünk és ezért hoztuk létre ezt a megállapodást, hogy minden egyéni körzetben és a polgármester személyét is ideértve közösen, együttműködve, egy az egy ellen politikáját követve le is váltsuk a Fideszt“.

 

A közös polgármesterjelölt elmondta továbbá azt is, hogy szerinte korábban soha nem volt még ilyen összefogás az ellenzéki pártok között, valamint, hogy nem jelentene hátrányt a városnak, ha ellenzéki polgármestere lenne.

 

 
“Ha nem haveri cégeket, adott esetben Dunakeszitől messze lévő vállalkozókat kell megbízni azért, mint ahogy most sokszor történik, hogy csináljanak Dunakeszin közétkeztetést, infrastruktúrafejlesztést, hanem helyi cégeket, itt lakó embereket, akiknek fontos, hogy a saját gyerekük ne egyenek kukacos mákostésztát, ez nem biztos, hogy hátrány.”

 
 

 

 
Az összefogás már egyre több városban érezhető, legutóbb például Dunaújvárosban döntöttek úgy az ellenzéki pártok, hogy egyetlen jelöltet indítanak a jelenlegi vezetéssel szemben, így az ország minden részén kezd megvalósulni az ellenzéki összefogás.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top