Gazdaság

Mészáros Lőrinc ásványvizét osztja a MÁV a kánikulában

A szerdán elkezdődött harmadfokú hőségriadóra tekintettel a MÁV-Start déltől egészen a riasztás végéig ingyen ásványvizet biztosít utasainak, vonatra váróknak a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon.

 
 

A vasúti társaság közleménye szerint Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a debreceni, a nyíregyházi, a békéscsabai, a szegedi, a kecskeméti, a szolnoki, a győri, a pécsi, a nagykanizsai, a zalaegerszegi, a siófoki, a veszprémi, a tapolcai és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatra várakozók.

NA, ÉS KI JÁR EZZEL JÓL?

Tavaly derült ki, hogy a MÁV 2022-ig a Mészáros Lőrinchez köthető Vivienvíz Kft.-től veszi a kánikulában kiosztott palackozott vizet, egy 1,22 milliárd forintos megállapodás keretében.

 

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top