Politika

Döbbenetes név szivárgott ki! Őt szánja Orbán Kásler utódjának?

Fotó: Népszava/ Szalmás Péter

Mi is írtunk már róla, hogy az EP választások után felgyorsultak az események az Emberi Erőforrások Minisztériumánál. Minimálisan azt várják az minisztériumban dolgozók, hogy Kásler Miklóst leléptetik, de az is benne van a levegőben, hogy szervezetileg ketté választják a minisztériumot, hogy az egészségügy újra megérdemelten,  külön tárcával rendelkezzen.




 

Azonban nevekről eddig nem hallottunk, hogy az újonnan felálló egészségügyi minisztériumot ki vezetné, és ki irányítaná a jövőben az EMMI megmaradt részét. Valószínűsíthető, hogy komoly szakember hiánnyal küzd a Fidesz, és nem találnak külön-külön embert az egyébként is két legproblémásabb területet (oktatás, egészségügy) felölelő csúcsminisztérium vezetőjére.

 

Most viszont fideszes források szerint, újra visszatér a politika nagy szinpadára

LÁZÁR JÁNOS,

immár az EMMI minisztereként. A döntés logikusnak tűnik, hiszen már bizonyította, hogy kiválóan megbirkózik egy nagy portfóliójú minisztérium vezetésével, így a feladat testhez álló lehet, külön jól irányított szakállamtitkárságokkal.




 

Lázár a választások után látványosan hátrahúzódott, hogy elkerülje Pokorni, vagy Navracsics sorsát, és alkalmas pillanatban térjen vissza. Lehet, ez a pillanat most jött el, hiszen Hódmezővásárhely elvesztésével háttérországában sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő azt eltervezte.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top