Politika

Döbbenetes szám: ennyit kap Mészáros a kínai hitelből

Mészáros Lőrinc Kép: Népszava

Sikerült megkötni a Budapest-Belgrád vasútvonal magyarországi, Kelebiáig tartó szakaszának tervezéséről és kivitelezéséről szóló szerződést, közölte Mészáros Lőrinc tőzsdei cége – közölte a 444.hu.
 

Az Opus Global Nyrt. közlése szerint a beruházást Mészáros cégei és a kínai vasúttársaság cégeinek konzorciuma nyerte el, melynek keretösszege közel 590 milliárd forint lesz, és melyből a tulajdonok arányában Mészáros cégei csaknem 295 milliárd forintot kapnak majd.

TEHÁT, A MAGYAR ÁLLAM ÁLTAL FELVETT KÍNAI HITELBŐL AZ ORSZÁG EGYIK LEGGAZDAGABB EMBERE JÁR MAJD A LEGJOBBAN, HISZ NAGYJÁBÓL 295 MILLIÁRD FORINTTAL LESZNEK GAZDAGABBAK MÉSZÁROS CÉGEI.

 
Azt sem árt megjegyezni, hogy a magyar állam hitelt vesz fel azért, hogy a Budapest-Belgrád vasútvonal megépülhessen a kínai ‘Egy út, egy övezet’ program részeként, ami leginkább a kínai állam részére készül majd, ugyanis a tervek szerint az útvonal elkerül majd minden nagyobb magyar várost, és célja, hogy kínai tehervonatok közlekedhessenek rajta.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top