Politika

Végre Orbánt is sikerült megkérdezni a Hableányról – gyalázatos választ adott

Pestibulvar.hu

A miniszterelnök a Kossuth rádiónak adott interjút.




 

A Hableány tragédiájáról is kérdezték Orbán Viktort szokásos péntek reggeli közrádiós interjújában. A miniszterelnök először is elmondta, hogy miután egy drámai és megrázó eseményről van szó, az ember sosem lehet igazán elégedett a mentéssel, még akkor sem, ha jól ment. Eddig nem is lett volna baj, ezt minden tisztességes ember így gondolná.

 

Amit viszont ezután talált mondani, arra nehezen találunk szavakat. Idézzük:

“SOKAT GONDOLKODOTT AZON, VAJON MIÉRT RÁZTA MEG ENNYIRE AZ ORSZÁGOT A TRAGÉDIA, ÉS ARRA JUTOTT, TALÁN AZÉRT, MERT A MAGYAR EGY VENDÉGSZERETŐ NÉP, AZ ÁLDOZATOK PEDIG A VENDÉGEINK VOLTAK.”

 

Egyrészt: minden normális embert megrázna egy olyan súlyos tömegszerencsetlenség, amelyben több mint húszan életüket vesztik, ehhez nem kell vendégszeretőnek lenni. Kérdezzük mi: milyen ember az, akinek el kell gondolkodnia azon, hogy vajon miért gyászolnák milliók több mint húsz ember halálát? Milyen ember az, akinek ez nem elég ok a gyászra?

 

Másrészt: van bőr a képén annak az embernek a magyarok vendégszeretetéről pofázni,

AKI AZ ELMÚLT ÉVEKBEN MÁST SEM TETT, CSAK A MIGRÁNSELLENES PROPAGANDÁJÁVAL AZ EGÉSZ VILÁG ELŐTT AZT A KÉPET FESTETTE A MAGYAROKRÓL, HOGY EGYTŐL-EGYIG IDEGENGYŰLÖLŐK?

 




Harmadrészt: az fel sem merült a “tisztelt” miniszterelnök úrban, hogy a magyarokat az is megrázta, hogy senki nem vállalt felelősséget a tragédiáért, még csak egy nyamvadt államtitkár sem volt hajlandó lemondani miatta?

 

Persze mindezek költői kérdések, nem Orbán Viktorról beszélnénk, ha felmerülnének benne ezek a kérdések. Orbán Viktor az az ember, aki a tragédiát követően hangosan ünnepelteti magát a Budai Várban, és a tragédia helyszínével a háttérben fotóztatja magát Facebookon. Egy ilyen embertől nem várnánk semmi mást, pontosan azt teszi, amit várunk tőle.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top