Politika

Felesküszik Orbánra a legendás kapus? Milliók csalódnának benne, ha így tenne!

Pestibulvar.hu

Király Gábor képviselheti a Fideszt az önkormányzati választáson Szombathelyen.
 

Király Gábort kérte fel a Fidesz, hogy induljon a párt színeiben a szombathelyi polgármester-választáson. A 24.hu értesülését több forrás is megerősítette, köztük az egykori sztárkapus ismerősei, hivatalos döntés azonban állítólag még nem született.

 

Ismeretes, Szombathely volt talán az első város, ami elkezdte beverni a szöget a Fidesz koporsójába az év elején, miután az alpolgármester átállt az ellenzék oldalára, kisebbségbe szorítva ezzel a helyi Fideszt. Azóta valóságos háború tört ki a kormánypártiak és az ellenzékiek között, Király indítása most ennek vethet véget.

NE LEGYENEK UGYANIS KÉTSÉGEINK, HA KIRÁLY ELFOGADJA A FIDESZ FELKÉRÉSÉT, NEM EGYEBET TESZ, MINT HITET TESZ AMELLETT, HOGY A PÁRTÁLLAM SZÍNEIBEN INDULVA AZ ELLENZÉK FELSZABADÍTÁSI KÍSÉRLETÉT MEG KELL AKADÁLYOZNI.

 
Gábor, reméljük, nem teszed meg. Ha igen, egy szempillantás alatt lerombolod a ragyogó életművedet…

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top