Politika

Veszélyes vizekre eveztek Orbánék – olyanba nyúltak bele, ami még nagyon fájni fog

Pestibulvar.hu

Kormányon még senki nem engedte meg magának azt az EU-ban, amit ma a Fidesz képviselője.
 

Boldog István, a Fidesz egyik frakcióvezető-helyettese a 444 szerint ma az Országgyűlésben nem egyebet követelt,

MINT HOGY TILTSA BE A KORMÁNY A BUDAPEST PRIDE-OT.

 

A képviselő a médiaszolgáltatással kapcsolatos törvény általános vitájában fejtette ki, hogy szerinte hogy lehetne megvédeni a gyermekeket a “szexuális és egyéb aberráltságoktól”. Mint mondta, őt nem zavarja, hogy mit csinálnak egyes emberek a négy fal között, de az igen, ha a gyermekek félmeztelen embereket látnak az utcákon.

“MERT HA VALAMI ROSSZ DOLGOKAT HOZ EGY GYERMEKBEN, ROSSZ GONDOLATOKAT, AKKOR AZT GONDOLOM, HOGY EZ”

– rettegett Boldog. Javasoljuk, strandra azért ne nagyon vigye a gyerekét, nehogy még a végén egy életre szóló traumát szenvedjen el.

 
Az utóbbi időben egyébként egyre látványosabban feljebb tekerte melegellenes kirohanásainak hangerejét a kormány, elég csak Kövér László házelnök kijelentéseire gondolni, aki az azonos nemű örökbefogadó szülőket a pedofilokhoz hasonlította. Egy dolog azonban homofób megjegyzéseket tenni, és egy egészen más parlamenti felszólalásban követelni a homoszexuálisok jogainak korlátozását. Nem jön túl jókor a Fidesznek Boldog felszólalása, miután Orbán így is pengeélen táncol az Európai Néppártban. Ha így folytatják, egészen biztosan nem lesz maradásuk.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top