Politika

Közel 100 milliárd is kevés volt a hazugság terjesztéséhez

Forrás: MTI

A közmédia tavalyi eredménykimutatása alapján elmondható, hogy valamit nagyon rosszul csinálnak az MTVA-nál. Évről évre egyre több pénzből gazdálkodhatnak, mégis veszteséggel zártak az előző évet – közölte a napi.hu.




CSAK A KÖLTSÉGVETÉSI TÁMOGATÁSUK 71,2 MILLIÁRD FORINT VOLT, MÉGIS A 2018-AS ÉVET 2,3 MILLIÁRD FORINTOS HIÁNNYAL ZÁRTÁK.

Míg 2017-ben 95,2 milliárd forintból tudott gazdálkodni az MTVA, addig 2018-ban már összesen 98,9 milliárd forint szerepelt a mérleg bevételi oldalán, melyből 71,2 milliárd forint költségvetési támogatás volt, 12 milliárd pedig a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól kapott működési támogatás.

Tehát hiába a közel 100 milliárd forint, a köztévé nem igazán tud jól gazdálkodni az adófizetők pénzével. De természetesen a kormányban is észrevették, hogy veszteséges a köztévé, így idén még több pénzt adnak neki, hátha sikerül elérni, hogy nem mínuszban végzik az év végére.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top