Politika

Teljes a káder hiány a Fidesznél, elhasznált kvízműsor-vezetőt indítanak polgármesternek Gyöngyösön

Pestibulvar.hu

Horváth László, Gyöngyös és térségének fideszes országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Fidesz helyi szervezete egyhangú döntéssel Klausmann Viktort ajánlja Gyöngyös polgármester-jelöltjének az őszi önkormányzati választásra – írta a Kékes Online.




 

„Olyan jelöltet ajánlunk, aki képes új lendületet adni Gyöngyösnek. Klausmann Viktornak széles ismertsége és sok szövetségese van, ő nem megosztja a gyöngyösieket, hanem a közös cél érdekében képes egyesíteni őket. Olyan embert ajánlunk polgármester-jelöltnek, aki szereti Gyöngyöst” – ajánlotta Klausmannt a képviselő.

 

Komoly televíziós pályafutása alatt Klausmann Viktor legismertebb szerepe műsorvezetőként a Szerencsekerék című vetélkedő vezetése volt, majd lottóműsorokba sikerült leküzdenie magát.

Egyenlőre nehéz megállapítanunk, hogy mi köti Gyöngyöshöz. Klausmann Miskolcon udvarolt, Nyíergyházán a Gold FM rádiónál dolgozott. Forrásaink szerint, ebben az időben inkább a szocialistákhoz húzott, bár akkor ők voltak kormányon. Hiába, a pénz nagy úr.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top