Politika

Dugába dőlt Orbán terve – tömegével hagyják cserben a csicskásai

Fotó: OV Facebook

Toroczkai Lászlóék pártja épp összeomlóban van.




 

Sorra hagyják ott a Mi Hazánk nevű fideszes fiókpártot az alapító tagjai, hárman is egymás után jelentették be a Facebookon, hogy nincs maradásuk.

 

Orbán Imre, a pápai alapszervezet vezetője, egyben veszprém megyei önkormányzati képviselő távozása okaként azt írta, idézzük:

NEM JÓ VISZONTLÁTNI AZOKAT A SENKIKET, AKIKET AZÉRT SZÓRTAK KI A JOBBIKBÓL, MERT AZ “ÁLLANDÓ SZARRÁGÁSUKKAL”, PARTTALAN OKOSKODÁSUKKAL HÁTRÁLTATTÁK A MUNKÁJUKAT.

 

Ferenczi Gábor, egy másik alapító ezzel szemben a pártvezetést okolja a döntéséért. Mint mondta, egyes vezetők olyan súlyos mértékben eltértek az Alapító Nyilatkozatban vállalt útról, hogy azt már hitelesen javítani esélytelennek tartja. Egy másik volt vezető, Bartha Barna ugyancsak hasonló okokat jelölt meg okként.




 

A Mi Hazánk legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy Toroczkai László pártelnök egy elvbarátja, Budaházy György egy nyilvános beszélgetésen bevallotta, egyértelmű, hogy a (mára már összeomlani látszó) Mi Hazánkat a Fidesz támogatja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top