Politika

A kormánykommunikáció csúcspontja – A Néppárt a Fidesz segítségére szorul!

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Fidesz nem szeret gyengének mutatkozni a hazai sajtó előtt. Minden lépésüket úgy próbálják bemutatni, mintha ők lennének a legerősebbek egész Európában. Mikor felfüggesztette őket az Európai Néppárt, úgy kommunikálták, hogy azt külön ők kezdeményezték. Ebből jól lehet látni, hogyan működik a kormánykommunikáció.




 

Most azonban Gulyás Gergelynek sikerült ennél is tovább mennie. A csütörtöki Kormányinfón kijelentette, hogy nem a Fidesznek van szüksége a Néppártra, hanem a Néppártnak rájuk – közölte a 444.hu.

“ADDIG VAN ÉRTELME A NÉPPÁRTBAN MARADNI, AMÍG ÚGY ÉREZZÜK, HOGY TUDUNK SEGÍTENI A NÉPPÁRTON.”

 




A miniszter hozzátette:

“MA NEM A FIDESZ SZORUL SEGÍTSÉGRE, HANEM AZ EURÓPAI NÉPPÁRT.”

 

“Örülünk annak, ha a saját tapasztalatainkat megoszthatjuk a Néppárttal, és ha tudunk segíteni abban, hogy ne egy súlyát és jelentőségét vesztő erő legyen a Néppárt, hanem egy saját értékeit megvédeni képes, világos elképzelésekkel rendelkező konzervatív kereszténydemokrata alakulat maradjon. Amíg erre van remény, amíg ebbe az irányba tudjuk befolyásolni a Néppárt politikáját, addig van értelme ott maradni” – foglalta össze Gulyás.

 

A Néppárt azonban továbbra sem döntötte még el, hogy tényleg szükségük van-e a Fideszre, mivel az folyamatosan megsérti a pártcsalád alapvető értékrendjét. A felfüggesztést követően létrehoztak egy három fős vizsgálóbizottságot, melynek vezetője, Herman van Rompuy, a héten a vizsgálatra küldött magyar válaszról azt mondta:

“HA BARÁTIAN FOGALMAZOK, AKKOR A VÁLASZOK NEM VOLTAK IGAZÁN MEGGYŐZŐEK, HA KEVÉSBÉ BARÁTILAG FOGALMAZOK, AKKOR PROBLEMATIKUSAK”.

 




A miniszter Rompuy kijelentésére röviden annyit mondott:

“HOGY A FŐ BÖLCSNEK TETSZETTEK-E A MI VÁLASZAINK, VAGY SEM, AZT MAJD MEGVITATJÁK A BÖLCSEK EGYMÁS KÖZÖTT, ÉS ELMONDJÁK, HOGY MIRE JUTOTTAK.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top