Politika

Ez a pofátlan lopás világcsúcsa – az orrunk előtt csinálják Orbánék

Kép: MTI

Még egy hete sincs, hogy a Magyar Közlönyben megjelent az az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt rendelet, mely szerint a Rogán Antal által vezetett propagandaminisztérium annyi pénzt költhet kormányzati propagandára, amennyit csak akar. Egészen pontosan az áll a rendeletben, hogy a kormányzati reklámköltségeket egyszerűen kivonják a közbeszerzések központi ellenőrzése alól.




ROGÁN ANNYI PÉNZT KÖLTHET PROPAGANDÁRA, AMENNYIT CSAK AKAR, ÉS MÉG ELSZÁMOLNIA SEM KELL VELE!

 

A kormányplakátokat készítő üzletember, Balásy Gyula csak idén 6,3 milliárd forintos osztalékot vett ki az állami megbízásokat bezsebelő cégeiből! Ezekkel a milliárdokkal pedig ő már azt csinál, amit akar: arra költi, vagy annak adja, akinek akarja… a többit mindenki képzelje tovább…

 




S mivel az Orbán kormány évek ugyanazokat az egy tulajdonoshoz kötődő cégeket cégeket bízza meg kommunikációs feladatokkal, nyugodtan kimondhatjuk:

A PROPAGANDA GYÁRTÁSA AZ EGYIK LEGHATÉKONYABB MÓDJA ANNAK, HOGY AZ ADÓFIZETŐK PÉNZE MAGÁNVAGYONNÁ VÁLTOZZON.

 

A fideszes mohóságra jellemző, hogy az Orbán-kormány csak az idei év első három hónapjában már 15 milliárdot költött kommunikációra! Rogán pedig most bejelentette: a kormány folytatja a Nemzeti Konzultációkat. Vagyis ismét lesznek plakátok, kérdőívek, prospektusok, tévéreklámok és újsághirdetések, amikért milliárdokat fizetnek ki Orbánék a saját embereiknek.

ILYEN NYÍLT LOPÁST MÉG NEM LÁTOTT A VILÁG! GYAKORLATILAG A SZEMÜNK ELŐTT, PLAKÁTOKON HIRDETVE TESZIK ZSEBRE AZ EMBEREK NEHEZEN BEFIZETETT ADÓFORINTJAIT!

 

Ezért nem jut elegendő pénz a kórházaknak, ezért nincs minőségi oktatás, ezért kapnak csak 2-3 százalékos nyugdíjemelést az idősek, mert a pénzt, amiből az ország működését kellene finanszírozni, egyszerűen ellopja a Fidesz.

 




És most már rendelet is van arra, hogy ezt nyíltan megtehetik.

CSAK ANNYIT KELL MONDANIUK VIGYOROGVA: KORMÁNYZATI KOMMUNIKÁCIÓ!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top