Politika

Nagyon féltheti a székét Tarlós, alpári módon elkezdett mocskolódni (+videó)

Pestibulvar.hu

A főpolgármester a köztévének fejtette ki gondolatait.




 

Pénzügyileg és jogilag is teljesíthetetlennek tartja a főpolgármester-jelöltek ígéreteit Tarlós István. A politikus az M1 reggeli műsorának egészen pontosan úgy fogalmazott:

“HA KARÁCSONY GERGELY ÉS KÁLMÁN OLGA FŐPOLGÁRMESTER-JELÖLTEK ÍGÉRETEIT ÖSSZEADOM, BE LEHET CSUKNI A KAPUT”.

 

Tarlós szerint Kálmán ígéretei pl. 2 ezer milliárd forintra rúgnak. Karácsony közlekedési alapjövedelemről szóló felvetését zavarosnak, a Tiborcz-adóját lehetetlennek nevezte, mint mondta, a fővárosnak nincs hatásköre ilyen adók kivetésére.




De szerinte törvényi akadálya van Kálmán Olga 18 éven aluliakra vonatkozó ingyenes tömegközlekedésének is, valamint annak, hogy arra köteleznék egyes jelöltek a kerületeket, hogy évente 100 új bérlakást építsenek.

“OLYAN HÜLYESÉGEKET MÉG AZ ÉLETBEN NEM HALLOTTAM, MINT AMIT EZEK AZ EMBEREK MONDANAK”

– jelentette ki alpárian Tarlós, majd hozzátette: szerinte még Puzsér Róbert Sétáló Budapestje sem volt akkora ostobaság, mint Karácsonyék ígéretei. Az előválasztással kapcsolatban úgy fogalmazott: az csak egy agitprop és marketing tevékenység.

 

Az M1 műsorát itt visszanézhetik:




 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top