Politika

Hazudott Szijjártó – nem akárki buktatta le

FOTÓ: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Michael Roth német külügyi államtitkár meglepő nyíltsággal válaszolt a 444.hu kérdéseire a német kormány álláspontjáról a magyar kormány teljesítményét illetőleg. A cikk legérdekesebb része, mikor kijelenti, hogy
“A NÉMET KORMÁNY BIZTOSAN NEM KÉRTE, HOGY VÁLTOZZANAK MEG A MAGYAR MUNKATÖRVÉNYEK.”

 

Ez azonban szöges ellentétben áll azzal, amit Szijjártó nyilatkozott a rabszolgatörvény bevezetése előtt, miszerint a törvényre többek között azért volt szükség, mert német vállalatok igényelték.

 

Nem ez az első eset, amikor egyértelműen kiderül, hogy a magyar kormány tagjai folyamatosan megpróbálják félrevezetni a magyar közvéleményt. Akkor is nyíltan és világosan fogalmazott, amikor a magyar kormány propagandájáról beszélt:

“SZÉGYEN ÉS ELFOGADHATATLAN, HOGY EGY UNIÓS TAGÁLLAM EU-ELLENES KAMPÁNYOKAT TART”

 
Sajnos, egy ilyen nemzetközi megítéléssel nem marad más út Orbánék számára, mint a bezárkózás és teljes elszigetelődés, ami végleg elszakítja hazánkat a fejlett államok sorától.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top