Politika

Orbánt nem érdekli, ha víz nélkül marad több ezer ember!

Pestibulvar.hu

Az elmúlt években a kormány több olyan intézkedést hozott, amivel a rezsit szerették volna csökkenteni. Ennek köszönhetően azonban hatalmas bajba került a Békés mellett Csongrád, Bács-Kiskun és Hajdú-Bihar megye több mint 130 települését ellátó víziközmű-szolgáltatója – közölte a Magyar Narancs.




 

Tavaly 12 milliárdos bevétel mellett nagyjából 450 millió forintos veszteséggel zárt az Alföldvíz Regionális Víziközmű-szolgáltató Zrt.

A CÉG SZAKSZERVEZETI TITKÁRA SZERINT A REZSICSÖKKENTÉS MIATT, A JÖVŐBEN NEM FOGJÁK TUDNI KIGAZDÁLKODNI A BEFAGYASZTOTT DÍJAK, A KÖZMŰ ADÓ, A FELÜGYELETI DÍJ OKOZTA PÉNZKIESÉST.

 

Miskéri László elmondta továbbá azt is, hogy többször írtak levelet személyesen Orbán Viktornak, de ő még válaszra se méltatta a vízszolgáltató céget.

HA A KORMÁNY NEM TALÁL MAJD MEGOLDÁST ERRE A PROBLÉMÁRA, AKKOR RENGETEG TELEPÜLÉS ÉS EMBER MARADHAT VÍZ NÉLKÜL.

 

“Háromszor írtunk Orbán Viktornak levelet, jelezve, hogy a hazai víziközmű-rendszerben óriásiak a problémák. (..) Negyedjére nem postán keresztül küldünk levelet a kormányfőnek, hanem felmegyünk hozzá a várba, és ott próbáljuk meg átadni.

 




Hozzátette, hogy míg a kormány a víz fontosságáról beszél, addig olyan döntéseket hoz, amik “folyamatosan sújtják ezt az alapszolgáltatást üzemeltető ágazatot, amely a mindennapi vízellátásért és a szennyvíz-elvezetésért felelős.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top