Politika

Hatalmas hazugsággal próbálja félrevezetni a magyarokat Orbán kutatóintézete – friss adatok

Pestibulvar.hu

Az adatokat a Nézőpont közölte.




 

Listázták a legnépszerűtlenebb politikusokat a miniszterelnök egyik kedvenc kutatóintézeténél. Ahogy arra számítani lehetett, a patás ördög Gyurcsány Ferenc lett, szerintük a budapestiek 69, a teljes népesség 70 százaléka nem szeretné őt fontos pozícióban látni.

 

Az állítólag június elején, tehát még javában az előválasztás alatt készített felmérés szerint a második legnépszerűtlenebb politikus, némiképp meglepő módon a politikából már több mint egy éve visszavonult

VONA GÁBOR LETT 61 SZÁZALÉKOS ELUTASÍTOTTSÁGGAL.

 

Őt követi óriási meglepetésre Karácsony Gergely és Dobrev Klára 47-47 százalékkal. Az intézet szerint Gyurcsány Ferencet a magyarok csupán 14, Vonát 17, Dobrevet 19, Karácsonyt pedig 20 százaléka látná fontos pozícióban. Karácsonyról emellett volt pofájuk azt hazudni, hogy a budapestieknek mindössze 23 százaléka szimpatizál vele, mialatt az elutasítottsága 55 százalékos.




 

Tarlósról persze egy árva szót sem közöltek, de Orbánt azért nyilván muszáj volt fényesre nyalni. Róla azt írták, hogy

JELENLEG Ő A LEGNÉPSZERŰBB POLITIKUS MAGYARORSZÁGON, A MEGKÉRDEZETTEK 51 SZÁZALÉKA LÁTNÁ ŐT FONTOS POZÍCIÓBAN.

 

A miniszterelnök elutasítottságát természetesen szintén nem közölte a Nézőpont. Valószínűleg azért nem, mert olyan nincs, hogy őt bárki elutasíthatja Magyarországon.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top