Politika

Lerántották a leplet Tiborczról – kiderült, mit vett Orbánéknak a magyarok pénzéből (+videó)

Pestibulvar.hu

A nemzet vejét az Átlátszó buktatta le.




 

Tiborcz István még március elején vásárolt meg Felsőörsön két egymás melletti területet, ezeknek együttes nagysága 9500 négyzetméter. A földhivatali nyilvántartás szerint a telkeken gazdasági épületek találhatók, házszámuk nincs, csak helyrajzi számuk, a közútról nem észrevehetők. Elég azonban csak a levegőbe emelkedni, hogy láthatóvá váljék:

A TERÜLETEN EGY HATALMAS ÚSZÓMEDENCÉS NYARALÓVILLA TALÁLHATÓ, MELYET MAGAS KERÍTÉSSEL ÉS SŰRŰ NÖVÉNYZETTEL REJTEGETNEK A KÍVÁNCSISKODÓK ELŐL.

 

Felsőörs egy kis falu Veszprém megyében, Budapestről körülbelül másfél óra alatt érhető el. A település mára egybeforrt Balatonalmádival, a szomszédos településsel, ahonnan a Balaton is elérhető. A Tiborcz-ingatlanok a Felsőörsöt Balatonalmádival összekötő nagyforgalmú úthoz közel találhatók, egy kis leágazó zsákutcából közelíthetők meg. Érdekesség, hogy a zsákutca ugyan közterületnek számít, mégis lezárták úgy, hogy csak Tiborczék közelíthetik meg.

AZ 1 HEKTÁROS NYARALÓKOMPLEXUM ÁRA A KÖRNYÉKBELI INGATLANÁRAKBÓL ÉS A TERÜLET NAGYSÁGÁBÓL ÍTÉLVE TÖBB SZÁZMILLIÓ FORINTRA RÚGHAT.

 




Az Átlátszó videója az ingatlanról:




 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top