Politika

Alaposan ráléptek Orbán torkára – lavinát indíthat el a civilek győzelme

Pestibulvar.hu

Szombaton évtizedek után újra lehetett fürdeni a Római parton.




 

A Rómain utoljára 1973-ban lehetett fürdeni, aztán az állam betiltotta azt a víz rossz minőségére és a hajóforgalomra hivatkozva. Mostanra azonban teljesen indokolatlanná vált a dolog, miután világosan kiderült, hogy a Duna vize már évek óta fürdésképes állapotban van.

 




Persze ez nem akadályozta meg abban Orbán befektetőit, hogy megpróbálják lebetonozni a dunai partszakaszt, elég csak a Kopaszi-gáti ingatlanfejlesztésekre gondolni. Szerencsére a Római esetében a civilek résen voltak, és a folyamatos nyomás hatására meghátrálásra késztették a budapesti Fidesz-vezetést.

Az óbudai önkormányzat már el is döntötte, hogy jövőre évtizedek után újra megnyitja a Rómait a fürdőzők előtt, és kiépít egy szabadstrandot. Most tartották a tesztfürdőzést,

A VÁROS ÉS FOLYÓ EGYESÜLET ÉS A FÁK A RÓMAIN CIVIL CSOPORT ESEMÉNYÉN TÖBB SZÁZAN MEG IS JELENTEK.

Forrás: 444

 

A fürdőzésen a vízirendőrség és a mentők is jelen voltak, a megjelentek teljesen megtöltötték a partszakaszt. Újabb eseményen bizonyosodott be, hogy Tarlós betondzsungel-koncepciójával ellentétben

A BUDAPESTIEKNEK LÉTEZŐ, ÉS A NAGYPOLITIKA ÁLTAL EGYÁLTALÁN FIGYELEMBE NEM VETT IGÉNYE VAN INGYENES, TERMÉSZETES KÖZEGRE A FŐVÁROSBAN.

 




A Szabadság híd néhány évvel ezelőtti birtokbavétele óta ez volt talán a legnagyobb győzelme a fővárosiaknak, amikor is végre sikerült kifejezni igényüket a nagytőkével szemben. 1:0 a civileknek, miniszterelnök úr!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top