Politika

Bemutatott Orbánnak a Sound – ilyen elegánsan még senki nem tette helyre

Pestibulvar.hu

A Sziget és a Balaton Sound sajtófőnöke az Indexnek nyilatkozott.




 

Vető Viktória úgy fogalmazott:

“NEM HALLANAK TÖBBET ORBÁN VIKTOR-SZÓNOKLATOT SEM A BALATON SOUNDON, SEM A SZIGETEN A FESZTIVÁLOZÓK.”

 

Emlékezetes, a botrány azután robbant ki, hogy a VOLT Fesztiválon két koncert között folyamatosan bömböltették Schmidt Mária rendszerváltásról szóló, történelemhamisító kisfilmjét, melyben úgy tüntették fel Orbánt, mintha egyedül ő lenne a felelős a szovjet csapatok kivonásáért. A felháborodás után Kádár Tamás, a VOLT-ot is szervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. vezetője a hvg.hu-nak azt mondta, szerinte túlzóak a reakciók, nem hiába fogják a Balaton Soundon is leadni az Orbánt is tartalmazó szpotot.




A Sound második napján némiképp meglepő módon azonban a sajtófőnök már azt nyilatkozta az Indexnek, mivel időközben elkészült az emlékvideó második része, ezért az Orbánost már nem fogják leadni. Az Index egy olvasójának, miután az megírta a Szigeteseknek, hogy le lesz-e vetítve az Orbán-film, mert “nem szeretne a belépőjegye árával propagandát támogatni”, a Sziget a létező legelegánsabb választ adta:

“A SZIGET ESETÉBEN ORBÁN VIKTOR TÁVOL MARAD A KIVETÍTŐTŐL – ELNÉZÉSÉT KÉRJÜK, HA MEGBÁNTOTTUK A VOLT FESZTIVÁL PROGRAMJÁVAL.”

 




Érdekes, hogy ez a hozzáállás mennyiben elüt a Sziget másik vezetőjétől, Lobenwein Norbertétól, akinek a napokban egy nyílt levelet is küldtünk a vérlázító Facebook-posztja miatt, melyben nekiállt Orbánt mosdatni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top