Politika

Deutsch betámadta az ellenzéket – rajtuk kívül mindenki hazaáruló!

Fotó: Mohai Balázs / MTI

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) képviselője vasárnap tartott Balatonfüreden sajtótájékoztatót,
MELYEN AZ EGÉSZ ELLENZÉKET AZZAL VÁDOLTA, HOGY “GYURCSÁNYÉK VEZETÉSÉVEL” MEGKEZDTÉK AZ ÁSKÁLÓDÁST SAJÁT HAZÁJUK ÉS A MAGYAR EMBEREK ELLEN AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN

– közölte az MTI.

 

Ezzel szemben pedig csupán annyi történt, hogy a DK, a Momentum és a szocialisták EP-képviselői megpróbálták megakadályozni az európai parlament alakuló ülésén azt, hogy a fideszes Járóka Líviát az EP alelnökévé válasszák.

Balatonfüreden Deutsch úgy fogalmazott, hogy “a bevándorláspárti ellenzék” megpróbálták “megfúrni” Járóka Líviát az EP alelnökévé választását, de hozzátette, a Fidesz-KDNP képviselőinek határozott fellépése miatt ez a kísérlet teljes kudarcot vallott.

DEUTSCH INFORMÁCIÓI SZERINT A DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ VEZETÉSÉVEL A MAGYARORSZÁGI ELLENZÉK TOVÁBB FOLYTATJA AZ ÁSKÁLÓDÁST.

 
Szerinte az ellenzék minden követ meg fog mozgatni annak érdekében, hogy az EP szakbizottságainak jövő heti brüsszeli alakuló ülésén a Fidesz-KDNP képviselőit ne válasszák meg alelnökké.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top