Politika

Kiengedték a karanténból Rogánt – egyből akkorát hazudott, hogy leszakadt a plafon

Pestibulvar.hu

A propagandaminiszter a Kossuth rádiónak adott interjút.




 

Rogán elmondta: az Európai Bizottságnak olyan vezetőre van szüksége, aki tiszteli a közép-európai országokat. Szerinte a magyar kormány arra kapott felhatalmazást, hogy állítsa meg a bevándorlást, ezért nem szavazhatták meg sem Timmermanst, sem Webert. (Miután ők ugye bevándorláspárti politikusok.)

 

Weber Rogán szerint ráadásul még a magyarokat is megsértette, amikor kijelentette, hogy inkább nem vállalja az EB elnökségét, ha ahhoz csak a Fidesz szavazataival tud hozzájutni.

“KÖZÉP-EURÓPA MOST HALLATTA A HANGJÁT”

– hazudta Rogán. Nyilvánvaló ugyanis, hogy von der Leyen jelölésébe a Fidesznek, sok más közép-európai nagypárt mellett az égvilágon semmi beleszólása nem volt. A propagandaminiszter azt a kérdést, hogy von der Leyen vajon mennyiben felel meg a magyar kormánypártok szellemiségének (eláruljuk: semennyiben), azzal próbálta elütni a dolgot, hogy

A NÉMET POLITIKUSNAK SZERINTE MEG KELL ELŐLEGEZNI A BIZALMAT.

 




Azt is hozzátette, hogy egy bizottsági elnöknek semelyik ország vezetőjének nem kell megfelelnie. Kérdés, hogy akkor vajon tavasszal miért támadta Jean-Claude Junckert, a bizottság előző elnökét plakátkampányaiban olyan habzó szájjal a magyar kormányfő. Erről Rogán sajnos nem mondta el a véleményét.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top