Politika

A Fidesz-közeli alapítvány propagandistákat toboroz az egyetemeken és megvásárolná a szavazatukat!?

Fotó: AFP PHOTO / Christof STACHE

Érdekes felhívást tett közzé péntek reggel a kormányzati médiaholdingba tartozó szoljon.hu, valamint az összes megyei lap is. A megjelentetett cikk arról szól, hogy egy pályázatot írnak ki a “polgári értékeket valló egyetemistáknak.” – közölte a 444.hu




 

A Szövetség az Új Nemzedékért Alapítvány által kiírt pályázat nem csak simán támogatja a Fidesz szimpatizáns fiatal egyetemistákat, hanem konkrét cselekvést vár el mindazoktól, akik részesülni szeretnének az öt hónapon át folyósítandó havi nettó 60 ezer forintos ösztöndíjban:

“A PROGRAM IDŐTARTALMA ALATT A HALLGATÓK PUBLIKÁCIÓKAT, VÉLEMÉNYCIKKEKET ÍRNAK ÉS JELENTETNEK MEG, HALLGATÓTÁRSAIK KÖRÉBEN KÖZÖSSÉGSZERVEZŐ FELADATOKAT LÁTNAK EL, VALAMINT RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉBEN MŰKÖDNEK KÖZRE.”

 

Az, hogy ez pusztán megvesztegetés, szavazatvásárlás, mi sem bizonyítja jobban, minthogy véletlenül pont akkor kezdik folyósítani az augusztus elsején induló program résztvevőinek a pénzt, mikor közelednek az őszi önkormányzati választások.

ÉS EHHEZ NEM KELL MÁST TENNIÜK AZ EGYETEMISTÁKNAK, MINT KORMÁNYPÁRTI VÉLEMÉNYEKKEL KELL TELEÍRNIUK AZ INTERNETET ÉS A NYOMTATOTT SAJTÓT.

 

És mi alapján döntik el, hogy az adott jelentkező hithű fideszes-s?
A pályázat során egyrészt önéletrajzot kell készítenie, másrészt kell írnia egy teljes oldalnyi fogalmazást annak érdekében, hogy kiderüljön, az illető elég képzett-e ideológiailag.
Három téma közül lehet választani:

  • Az egyén szabadsága vagy a közösség érdeke fontosabb?
  • Helyettesíthető-e az atomenergia más energiaforrásokkal?
  • Hogyan látod az Európai Unió jövőjét az elkövetkezendő tíz évben?

 




A Szövetség az Új Nemzedékért Alapítványt egyébként Ágh Péter, a Fidelitas elnöke hozta létre még 2012-ben, ami a Lendvay utcai Fidesz-székházba van bejegyezve.

 

Hatalmas erőt és pénzt vet be az őszi önkormányzati választások megnyerésének érdekében a Fidesz, mivel a mostani ösztöndíj program is arról árulkodik, hogy pusztán meg akarják vásárolni a szavazatokat és propagandistákat toboroznak. Korábban pedig arról adtunk hírt, hogy hasonló módszerekkel próbálják a közmunkásokat is megvásárolni, akik információk szerint 13. havi fizetésnek megfelelő extra juttatást fognak kapni épp a választásokat megelőző hónapban.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top