Politika

Hatalmas öngólt rúgott Orbánnak Kovács Zoltán – ezért csúnyán megütheti a bokáját

Pestibulvar.hu

Kissé megszaladt a keze Twitteren a nemzetközi államtitkárnak.
 

Hatalmas öngólt rúgott Orbánnak Kovács Zoltán. Twitteren egy olyan karikatúrát osztott meg róla, amely úgy ábrázolja a kormányfőt, mintha ő döntötte volna el egy személyben, hogy se Weber, se Timmermans ne legyen az Európai Bizottság elnöke. A képen Orbán egy EB-s sátorból kilépve kipenderíti az éppen maga alá vizelő Webert, Timmermanst és a leköszönő Junckert az európai nagypolitikából.

Forrás: Kovács Zoltán – Twitter
A karikatúra egy márciusi képnek az átszerkesztett változata, amelyen Weber az, aki kieabrudalja a maga alá vizelő Orbánt az Európai Néppárt sátrából. Jókora találatot vihetett volna be Kovács, ha csak a módosított verziót osztja meg. De nem azt tette, annál ostobább volt,

A MÓDOSÍTOTT VÁLTOZAT MELLÉ UGYANIS ODARAKTA AZ EREDETIT IS.

 

Így lényegében tovább osztotta azt a tartalmat, ami miatt néhány hónapja fél Európa a magyar miniszterelnökön röhögött. Orbánék propagandájával ellentétben ráadásul, amiben megpróbálják úgy eladni Ursula von der Leyen EB-jelölését, mintha az egy óriási siker volna a Fidesznek Weberhez és Timmermanshoz képest, a valóság az, hogy von der Leyen nézeteiben – Európai Egyesült Államok, menekültbarát politika stb. – közelebb áll Dobrev Klárához, mint a kormányfőhöz. Épp ezért megválasztása valójában nem hogy nem siker nekik,

DE RÉGÓTA NEM LÁTOTT KUDARC A SZÁMUKRA.

 
Hiába twittelget Kovács az ellenkezőjéről, azzal nem fogja megváltoztatni a tényt, hogy a következő 5 éves ciklusban Orbán Viktornak minden korábbinál kisebb befolyása lesz Európában.

A VALÓSÁG AZ, HOGY A FIDESZ-KDNP KONKRÉTAN TÉNYLEGESEN IS AZ UNIÓ SZEMÉTDOMBJÁRA KERÜLT.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top