Politika

Sokan csak melegedni járnak be a parlamentbe – némán ülték végig az elmúlt fél évet

Orbán és Semjén a Parlamentben (kép: MTI)

A parlament tavaszi ülésszakát vizsgálta meg az RTL Híradó, és arra a következtetésre jutottak, hogy több olyan miniszter is ül a padsorok között, akik az elmúlt fél évben egyszer sem szólaltak fel.




 

Természetesen tudjuk, hogy nem csak a felszólalásokról szól egy politikus munkája, de lássuk be, senki sem nézi jó szemmel azt, ha üres padsorokat lát a parlamentben, és azt sem, ha a miniszterek és képviselők is úgy ülnek ott, hogy egyszer sem szólalnak fel.

 

Bártfai-Mager Andrea tárca nélküli miniszter, Benkó Tibor honvédelmi miniszter, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Pintér Sándor belügyminiszter és Rogán Antal is teljesen csöndben ülte végig ezt az időszakot, a hozzájuk intézett kérdésekre is csak valamelyik államtitkáruk válaszolt.

DÖMÖTÖR CSABA SZERINT AZ TELJESEN RENDBEN VAN, HOGY A MINISZTEREK A HOZZÁJUK INTÉZETT KÉRDÉSEKRE SEM VÁLASZOLNAK, MIVEL SZERINTE NEM IS AZ A FELADATUK, HOGY A PARLAMENTBEN TEVÉKENYKEDJENEK, ÍGY EZ A MINISZTERHELYETTESEKRE, PARLAMENTI ÁLLAMTITKÁROKRA HÁRUL.

 




Nem csak miniszterek hanem képviselők is voltak bőven olyanok, akik egyáltalán nem szólaltak fel idén. Ellenzékiek közül 5-en voltak ilyenek, míg a fideszesek közül 17-en ülték végig csöndben ezt az időszakot.

A KORMÁNYPÁRTI OLDALON OTT VAN PÉLDÁUL BÍRÓ MÁRK IS, AKI 2010 ÓTA CSAK EGYSZER KÉRT SZÓT A PARLAMENTBEN, DE AKKOR IS VÉLETLENÜL.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top