Politika

900 millió plusz áfáért szerelheti fel a MÁV beléptető kapuit „Mészáros Lőrinc jobbkeze”

MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

A 4iG Nyrt. nyerte a Magyar Államvasutak Zrt. által kiírt Keretmegállapodás a MÁV Zrt. vagyonvédelmi rendszereinek telepítésére, üzemeltetésére, karbantartására és javítására megnevezésű, uniós, nyílt eljárás keretében lefolytatott közbeszerzést – közölte a 4iG Nyrt. hétfőn a Budapesti Értéktőzsde honlapján.




 

A projekt célja, hogy támogassa a MÁV Zrt-nél tervezett egységes kártyás beléptetés kiépítését, a meghatározott beléptetési pontokon kártyás beléptető rendszerek telepítésével. Szükség esetén önálló hálózati infrastruktúra telepítése, majd annak illesztése a MÁV intranet hálózatához a már meglévő rendszerek és biztonsági berendezések zavarása nélkül.

 

A keretmegállapodás időtartama 36 hónap, amely további 12 hónappal meghosszabbítható, amennyiben a keretösszeg a 36 hónapos időtartam alatt nem merül ki.

 

Az ajánlat értéke 900 millió forint plusz áfa, a szerződéskötési moratórium július 30-án jár le.

 




Múlt héten egy 1,9 milliárdos tendert húzott be a Mészáros Lőrinc „jobbkeze”, azaz Jászai Gellért vezette cég. A 4iG az utóbbi időben nagyon felfutott, onnan lehet ismerős a nyilvánosság számára a cég neve, hogy július elején megvásárolta a T-Systemset.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top