Politika

Hivatalos: a világ egyik legmocskosabb diktatúráját csinálta Magyarországból Orbán

Pestibulvar.hu

Sikerült a történelem szemétdombjára lökni az országot.




 

Mint megírtuk, lesújtó elemzést közölt a magyar jogállamiság helyzetéről a Helsinki Bizottság, az EU-s, EFTA-országokat és az Egyesült Államokat tartalmazó listán

MAGYARORSZÁG MÁRA AZ UTOLSÓ HELYRE KERÜLT.

 

Csak hogy világos legyen, milyen súlyos a helyzet: a helyezésünk azt jelenti, hogy a monarchikus berendezkedéssel bíró, a női jogokat hírből sem ismerő Egyesült Arab Emírségekben, vagy a totalitárius diktatúrában senyvedő Kazahsztánban, Nigériában és Bangladesben is jogkövetőbbek a vezetők, mint Magyarországon.




De érdemes nem megállni ennél az egy listánál: a Riporterek Határok Nélkül nevű szervezet idén tavasszal közzétett elemzése szerint csak az elmúlt egy évben

14 HELYET (!) RONTOTT MAGYARORSZÁG A SAJTÓSZABADSÁG HELYZETÉT VIZSGÁLÓ LISTÁN.

 

Ezzel Orbán Viktor és mocskos maffiájának köszönhetően sikerült a 87. helyre süllyednünk. Összehasonlításképp: 2011-ben, Orbán országrombolásának második évében még a 40. helyen álltunk. De a Transparency International korrupciós listáján sem jobb a helyzet:

MAGYARORSZÁG MÁRA AZ EU HARMADIK LEGKORRUPTABB ORSZÁGÁVÁ VÁLT, CSAK BULGÁRIA ÉS GÖRÖGORSZÁG ÁLL MÖGÖTTÜNK.

 

Freedom House listája is nagyot robbant, amikor kiderült, hogy Magyarország olyan sokat rontott a helyzetén, hogy idénre az első olyan EU-s tagállammá vált,

AMI MÁR CSAK A RÉSZBEN SZABAD KATEGÓRIÁBA SOROLHATÓ.

 




A szervezet értékelésében úgy fogalmazott: ilyesmire még semmilyen uniós tagállamban nem volt példa. Ez lett mára Magyarországból, ezt hozta össze nekünk a mocskos Orbán-szekta. Kár tovább tagadni: Magyarország mára nem illiberális demokrácia, pláne nem kereszténydemokrácia. Ez a világ egyik legmocskosabb diktatúrája.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top