Politika

Kövér rámordult Orbánra, ez már neki is sok volt

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Törvényszegésen kapták Orbán Viktort, ami ellen már Kövér László sem tudott mit tenni. Sőt, annyira nyilvánvaló volt, hogy Kövér is beismerte, hogy
A MINISZTERELNÖK ÉVEK ÓTA NEM TELJESÍTI EGY TÖRVÉNYI KÖTELEZETTSÉGÉT.

 

Ugyanis, egy 2004-es jogszabály ugyanis előírja a mindenkori kormányfőnek, hogy az Európai Tanács ülésről be kell számolnia az Országgyűlés előtt, ám ő ezt évek óta nem teszi meg.
 

Nem kell azonban nagyon megijedni, mert az ellenzéki képviselőkkel drákói szigort és pénzbüntetéseket alkalmazó Kövérnek most meglágyult a szíve, és a büntetés helyett inkább egy levelet írt a miniszterelnöknek, amiben kéri a

“A GYAKORLAT ÉS A SZABÁLYOZÁS FELÜLVIZSGÁLATÁT ÉS AZOK EGYMÁSHOZ IGAZÍTÁSÁT.”

 

Megpróbáljuk közérthetőre lefordítani Kövér szavait:
Viktor! Csináld már meg azt a krva beszámolót, vagy hagyd a fenébe az egészet, és töröltesd el ezt a jogszabályt a kétharmaddal, és nekem sem kell ebben többet nyilatkoznom! Köszi!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top