Politika

Jó éjszakát Fidesz, ébresztő Magyarország!

Készüljünk fel Németh Szilárd egypercesekre a színházi előadás előtt?

 




 

„Bevallom, nagyon régen voltam moziban, de most annál is régebbre repített vissza az egyik. Egyenesen az 50-es évekbe. Miskolcon a kisfiammal elmentem megnézni egy mesefilmet, előtte pedig váratlanul kaptunk egy egyperces propaganda-híradót arról, milyen jól megy a soruk a helyieknek. Alig van már nyomortelep, helyette egyre több a fa. Persze egyik sem igaz, maximum a gaz lett nagyobb, meg a propaganda, amire pont nem voltunk kíváncsiak. De fogjuk fel pozitívan: két mesét nézhettünk meg egy áráért.
Arra azért kíváncsi vagyok, mi lesz a következő: a fesztiválokon már Orbán-beszéd megy, a moziban kampány-híradó. Esetleg készüljünk fel Németh Szilárd egypercesekre a színházi előadás előtt? No, de legyünk konstruktívak: legközelebb játszanak be egy jó Farkas Flórián parlamenti beszédet. Ilyen ugyanis nincs. És jövője sem annak az országnak, ahol a kormány egy bukott rendszert akar újjáéleszteni. Szóval a meséknek legyen végre vége. Jó éjszakát Fidesz, ébresztő Magyarország!”

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top